نوشته شده توسط : کوروش فنایی

تسمه و پولی یا فولی تسمه از مهم ترین قطعات در سیستم های انتقال قدرت هستند. انتقال قدرت بین دو یا چند شفت با استفاده از تسمه و پولی انجام میگیرد. پولی ها معمولا از جنس فلز یا پلاستیک هستند و در اشکال مختلفی مانند تخت، شیاردار و … طراحی و تولید میشوند. همچنین تسمه ها از جنس لاستیک، نایلون و … هستند و در اشکالی مانند تخت، تایمینگ و … طراحی میشوند.

تسمه و پولی

پولی و تسمه یکی از دقیق ترین تجهیزات برای انتقال قدرت گشتاور و نیرو است. از مزایای استفاده از تسمه و پولی می‌توان به‌سادگی نصب و تعمیر، انتقال قدرت با کمترین نویز و ارتعاش، و انعطاف بالا در تنظیم نسبت سرعت دستگاه‌ها اشاره کرد. این سیستم در صنایع مختلف از جمله خودروسازی، تولید ماشین‌آلات، صنایع فراوری و ساختمانی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

انواع تسمه و پولی
پولی تسمه ها میتوانند با توجه به کاربردهای مختلفی که دارند در انواع متفاوتی طراحی و تولید شوند. در ادامه نگاهی اجمالی به انواع پولی و تسمه و کاربرد هر یک میندازیم.

انواع تسمه و پولی

تسمه و پولی سری M
تسمه و پولی سری M یا Metric از پرکاربردترین انواع تسمه و فولی صنعتی، با دندانه های هلالی شکل است.

تسمه و پولی سری XL
تسمه و پولی سری XL یکی از تسمه پولی های فوق سبک صنعتی است که در استانداردهای متریک و اینچی در بازار موجود است.

تسمه و پولی سری MXL
تسمه و فولی سری MXL یکی از دقیق ترین تجهیزات در انتقال توان برای مدل سازی ها، ابزار دقیق و دستگاه های اداری و صنعتی است.

فولی تسمه سری H
تسمه و پولی سری H از انواع تسمه پولی های سنگین صنعتی است و با تسمه های پهن سازگار میشود.

ورود به فروشگاه کالاصنعتی مشهد

 

تسمه و پولی سری L
تسمه و فولی سری L یکی از تسمه فولی های تایمینگ صنعتی سبک با دندانه های ذوزنقه ای است.

تسمه و فولی سری T
تسمه و فولی سری T یکی از تسمه های صنعتی برای انتقال دقیق و منظم گشتاور و نیرو سبک است.

خرید پولی تسمه (راهنمای انتخاب و خرید)
هنگام خرید پولی و تسمه باید مواردی را مدنظر داشته باشید تا هنگام خرید دچار اشتباه نشوید. این اطلاعات لازم است تا به فروشنده بدهید تا بتواند فولی مناسب را به شما ارائه دهد. این عوامل عبارت اند از:

نوع سیستم انتقال قدرت: در اولین قدم باید در نظر بگیرید تسمه و فولی برای چه کاربردی مورد استفاده قرار میگیرد تا متناسب با کاربرد، خرید تسمه و پولی انجام شود.
قدرت و گشتاور مورد نیاز: میزان قدرت و گشتاوری که قرار است از طریق تسمه و فولی منتقل شود اهمیت بالایی در خرید تسمه و فولی دارد.
نوع تسمه: برای هر نوع تسمه ای، پولی خاصی استفاده می شود و هنگام خرید فولی باید نوع تسمه مشخص باشد.
تعداد تسمه: فولی ها از 1 شیار شروع میشود و تعداد شیار ها بستگی به کاربرد شما دارد. تعداد شیارها و تسمه های یک فولی بستگی به کاربرد شما دارد. هرچه کاربرد شما سنگین تر باشد، تعداد تسمه های فولی نیز افزایش پیدا می کند.
قطر فولی: پولی دارای اندازه های استانداردی می باشد و طبق استاندارد ها، قطر خارجی متفاوتی دارند. قطر خارجی پولی باتوجه به کاربرد شما تعیین می شود.
اندازه تسمه: طول تسمه باید به گونه ای باشد که به راحتی روی فولی ها قرار گیرد و هیچ گونه کشیدگی یا اصطکاکی وجود نداشته باشد.
شما می توانید با در اختیار قرار دادن این اطلاعات به کارشناسان فروش کالا صنعتی، پولی و تسمه خود را خریداری کنید. همچنین ما در کالا صنعتی سفارش ساخت انواع فولی های خاص را میپذیریم. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان فروش کالا صنعتی در ارتباط باشید.

قیمت فولی و تسمه
قیمت تسمه و پولی به عوامل مختلفی بستگی دارد و ممکن است قیمت متفاوتی داشته باشد. برخی از عواملی که بر قیمت فولی و قیمت تسمه تأثیر می‌گذارند، عبارت‌اند از:

نوع تسمه و فولی: نوع و مشخصات تسمه و پولی تعیین‌کننده قیمت هستند. تسمه‌ها ممکن است از جنس‌ها و طرح‌های مختلفی باشند، مانند تسمه‌های V، تسمه‌های تایمینگ، تسمه‌های زنجیری و غیره. همچنین، پولی‌ها نیز ممکن است از انواع مختلفی مثل پولی‌های راننده یا پولی‌های ستیغ گیر باشند.
اندازه و ابعاد: ابعاد تسمه و پولی، مقدار مواد مصرفی و تولیدی برای تولید آنها را تعیین می‌کند. تسمه‌ها با طول و عرض مختلفی و پولی‌ها با قطرهای مختلف در بازار موجود هستند.
جنس: یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار بر قیمت تسمه و فولی جنس پولی و جنس تسمه است. پولی ها معمولا از جنس فلزلتی مختلف مانند روی و فولاد هستند. همچنین تسمه ها میتوانند از جنس لاستیک و انواع پلاستیک باشند.
برند سازنده: برخی برندهای سازنده بسیار تسمه فولی های قدرتمند و با کیفیت طراحی و تولید میکنند و به نسبت گران تر هستند.
برای اطلاع از قیمت دقیق و بروز انواع تسمه و پولی می‌توانید با کارشناسان کالاصنعتی در تماس باشید.

پولی و انواع پولی
پولی یا فولی که در بازار و صنعت با نام فولی نیز شناخته می شود، به منظور ارتباط و انتقال قدرت، دو شفت را به یکدیگر متصل می کند. فولی های موجود در کالا صنعتی با توجه به نحوه ساخت به انواع متفاوتی تقسیم می شود که عبارت اند از:

پولی تو پر
پولی تو پر

این پولی ها همانطور که از شکل آن ها پیدا است تو پر هستند و تراشکاری نشده اند.

پولی تو خالی
پولی تو خالی

 

این سری از پولی ها با نام پولی پره ای نیز شناخته می شوند. پولی های توخالی نسبت به پولی های تو پر سبک تر هستند.



:: بازدید از این مطلب : 58
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 5 مرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

نگهداری دوره ای از گیربکس صنعتی، نقش بسیار مهمی در راندمان و عمر مفید این دستگاه ها دارد و به دلایل مختلفی حائز اهمیت است؛ از جمله:

اختلال و مشکلات احتمالی را قبل از تبدیل شدن به آسیب جدی شناسایی و از وقوع آن ها جلوگیری می کند؛ به عنوان مثال، نشانه های سایش دنده ها، ناهماهنگی قطعات و یا مشکلات مربوط به روغنکاری را با نگهداری دوره ای از گیربکس صنعتی و بازرسی منظم آن ها می توان شناسایی کرد و قبل از آسیب رسیدن به گیربکس و دستگاه های مرتبط مانند الکتروموتور، این مشکلات را رفع نمود.
نگهداری دوره ای به افزایش راندمان و بهبود عملکرد گیربکس صنعتی کمک می کند؛ به عنوان مثال، روغنکاری صحیح و منظم، سایش دنده ها و مصرف انرژی را به حداقل رسانده و راندمان گیربکس را در بیشترین حد خود حفظ می کند.
ایمنی کلی تجهیزات و نیروهای انسانی را حفظ می کند و از حوادث احتمالی جلوگیری می کند.
اقدامات لازم جهت نگهداری گیربکس صنعتی
10 مورد از مهم ترین اقدامات نگهداری گیربکس که وضعیت سلامت گیربکس را به طور کامل بررسی می کند و کمک زیادی به عیب یابی گیربکس صنعتی می نماید را در این مقاله بررسی میکنیم.

1) آماده سازی دفترچه بازرسی

پیش از هر اقدامی باید یک دفترچه بازرسی اختصاصی برای هر گیربکس درست کنید؛ از طریق لینک زیر قالب آماده دفترچه بازرسی (LogBook) گیربکس را رایگان و بدون دردسر دانلود نموده و برای هر دستگاه به صورت جداگانه پرینت بگیرید. تمامی مشاهدات و اقداماتی که در حین بازرسی گیربکس انجام می شود را باید در این دفتر به صورت دقیق ثبت کنید تا دید خوبی نسبت به وضعیت گیربکس و اقداماتی که باید انجام شوند، به دست آورید.

دانلود PDF دفترچه بازرسی گیربکس
2) گیربکس خود را رتبه بندی کنید.

برای رتبه بندی گیربکس باید دو مورد را بررسی کنید:

مشخصات فنی گیربکس
نیازهای کاربرد مورد نظر
ابتدا بررسی کنید که مشخصات فنی گیربکس، با اطلاعاتی که سازنده اعلام کرده است مطابقت دارد یا نه؟ سپس مشخصات فنی آن را با نیازهای کاربرد صنعتی مورد نظر مطابقت دهید؛ اگر مشخصات فنی گیربکس جوابگوی نیازهای کاربرد نیست باید گیربکس دیگری را جایگزین کنید.

3) محیط کاری گیربکس را تمیز نگه دارید.

به نظر شما نظافت محیط کار بر راندمان گیربکس تأثیری دارد؟ مطمئناً بله؛ آلودگی هایی مانند گرد و غبار و مواد خورنده موجود در محیط می تواند یکی از دلایل اصلی کاهش راندمان و خرابی گیربکس باشد. البته مقدار معینی از آلودگی در هر محیطی اجتناب ناپذیر است ولی تمیز کردن منظم محیط و گیربکس نقش مؤثری در افزایش طول عمر قطعات آن دارد.

هنگام نظافت گیربکس اگر نشانه های داغ شدن بیش از حد، خوردگی، آلودگی و نشت روغن را روی پوسته و اطراف گیربکس مشاهده کردید، در دفترچه بازرسی ثبت کنید.
محیط اطراف گیربکس را نظافت کنید تا آلودگی و گرد و غبار وارد آن نشود.
به صورت دوره ای و منظم، گیربکس را به صورت چشمی بازرسی کنید؛ در بازرسی چشمی به دنبال علائمی مانند ترک خوردگی رنگ پوسته، رد خراش، خوردگی و آسیب دیدگی پوسته و شفت ها باشید.
4) کاسه نمدهای دارای نشتی را تعویض کنید.

تعویض کاسه نمد

اهمیت گردش روغن مناسب در گیربکس، به اندازه گردش خون در بدن انسان است؛ یکی از مهم ترین اقدامات نگهداری دوره ای از گیربکس صنعتی، بررسی نشت روغن در محورهای ورودی و خروجی است.

نشت روغن نشان دهنده از کار افتادن یکی از کاسه نمدها ترک خوردگی پوسته، عدم مونتاژ صحیح گیربکس در کارخانه، است که باید در اسرع وقت تعویض شود. آب بندی خراب گیربکس، نه تنها باعث کاهش سطح روغن می شود بلکه احتمال نفوذ آلودگی، آب و گرد و غبار به داخل گیربکس را هم افزایش می دهد و باعث آسیب دیدن قطعات داخلی گیربکس می شود.

5) پیچ هواگیری گیربکس را بررسی کنید.

اکثر گیربکس ها، درپوشی برای تخلیه بخار روغن و هوای داغ جمع شده داخل گیربکس و هواگیری دارند؛ پیچ هواگیری گیربکس را به صورت دوره ای تمیز کنید و اگر در اثر باز و بسته شدن های مکرر، آسیب دیده یا سایش دارد، آن را در اسرع وقت تعویض کنید.

اگر نگهداری دوره ای از گیربکس به صورت صحیح انجام شود، پیچ هواگیری در زمان های مشخص باز می شود تا بخار روغن و هوای داغ جمع شده از گیربکس خارج شود. بخار روغن و هوای داغ، باعث افزایش دمای پوسته شده و در نهایت به کاسه نمدها و سایر قطعات گیربکس آسیب می رساند.

6) روغن کاری گیربکس را طبق دستورالعمل انجام دهید.

روغن کاری گیربکس صنعتی

برای روغن کاری گیربکس، باید طبق دستورالعمل شرکت سازنده عمل کنید؛ نوع روغن، میزان آن و زمان تعویض روغن در این دستورالعمل ها بیان می شود. اصلی ترین اقدام در نگهداری گیربکس صنعتی، بررسی وضعیت و سطح روغن گیربکس است.

برخی از گیربکس ها به صورت دائمی روغن کاری شده اند و دریچه روغن روی آن ها وجود ندارد، اما برخی دیگر نیاز به تعویض روغن دارند. میزان روغن مورد نیاز را می توانید با پلاک خوانی گیربکس صنعتی یا مطالعه کاتالوگ محصول تشخیص دهید؛ قبل از راه اندازی گیربکس، حتماً سطح روغن و مشخصات آن مانند ویسکوزیته را بررسی کنید.

روغن گیربکس را پس از 500 تا 1000 ساعت کار اولیه خالی کنید و گیربکس را با مواد نفتی مانند گازوئیل، تینر و نفت شستشو دهید.
سپس در فواصل زمانی منظم، سطح روغن را بازرسی و پس از هر 4000 ساعت کار، روغن را تعویض کنید.
اگر از روغن ترکیبی استفاده می کنید باید آن را پس از 8000 ساعت کار تعویض نمایید.
اگر گیربکس قبل از راه اندازی برای مدت طولانی در هوای مرطوب بوده است، ابتدا آن را از روغن پر کنید و پس از راه اندازی، سطح روغن را به مقدار مطلوب برسانید.
برای آشنایی بیشتر با بهترین روش های روغنکاری گیربکس، مقاله روش های روغنکاری گیربکس صنعتی را مطالعه فرمایید.

7) به دنبال نشانه های حرارت بالای گیربکس باشید.

دمای بالا یکی از دلایل اصلی خرابی گیربکس های صنعتی است؛ هنگام نگهداری دوره ای از گیربکس، اگر با نشانه های زیر مواجه شدید، حتماً به دنبال ریشه یابی و تعمیر گیربکس باشید. نشانه های حرارت بالای گیربکس عبارتند از:

تغییر رنگ یا علائم سوختگی روی بدنه گیربکس
آب، روغن تیره یا کف در دریچه بازرسی
تغییرات ناگهانی دمای گیربکس (به وسیله دماسنج های مادون قرمز باید اندازه گیری شود.)
دود ناشی از شفت و مهر و موم ها
تیره شدن رنگ روغن
کاهش سطح روغن
وجود براده های فلزی در روغن (ناشی از خرابی چرخ دنده و بلبرینگ ها)
برای تشخیص دمای بیش از حد گیربکس اقدامات زیر را انجام دهید:

ظاهر گیربکس را بررسی کنید و به دنبال علائم بالا باشید.
با استفاده از دماسنج های مادون قرمز دمای گیربکس را اندازه گیری کنید.
دمای مخزن روغن گیربکس را اندازه گیری نمایید.
در گیربکس هایی که از رادیاتور روغن یا آب برای خنک کردن استفاده می کنند، دمای ورودی و خروجی روغن یا آب را اندازه گیری کنید.
قطعات داخلی گیربکس را از نظر ظاهری، نحوه واکنش نسبت به هم، تراز بودن و روان بودن بررسی کنید.
صدا و لرزش گیربکس را اندازه گیری و با حد مجاز مقایسه کنید.
اگر در روغن گیربکس براده های فلزی را مشاهده کردید، می توانید با شستشوی گیربکس براده ها را حذف و عملکرد گیربکس را بهبود بخشید
8) وضعیت دنده ها را ارزیابی کنید.

کلیک کنید

شکستگی یا کنده شدن کامل دندانه

ناهماهنگی دندانه های چرخ دنده
علائم سایش در چرخ دنده های گیربکس صنعتی
در صورتی که هر یک از موارد بالا را مشاهده کردید، بلافاصله باید قطعه آسیب دیده را تعویض نمایید.

9) لقی گیربکس را بررسی کنید.

لقی در گیربکس صنعتی به دلایل مختلفی اتفاق می افتد؛ لقی می تواند به دو حالت عمودی و چرخشی باشد. یکی از نشانه های لقی عمودی بازی کردن انتهای شفت خروجی گیربکس است. اگر تکان های شفت زیاد باشد، احتمالاً لقی در اثر سایش و خرابی یاتاقان ها و بلبرینگ ها رخ داده است. Backlash یا لقی چرخشی نیز در اثر کیفیت ساخت و سایش دنده ها صورت می گیرد.

10) میزان لرزش گیربکس را زیر نظر بگیرید.

محیط استفاده از گیربکس های صنعتی، معمولاً پر سر و صدا است و بررسی افزایش صدای دستگاه در حین کار، کمی دشوار است؛ اما تجزیه و تحلیل منظم میزان لرزش گیربکس می تواند مشکل در قطعات داخلی گیربکس را شناسایی کند.

 



:: بازدید از این مطلب : 54
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 5 مرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

هنگام اندازه گیری جریان ورودی و خروجی اینورتر، برخی افراد با مقادیر جریان خوانده شده در سمت ورودی در مقابل سمت خروجی مبهوت می شوند. اغلب اوقات، جریان خروجی بیشتر از جریان ورودی خواهد بود!! از آنجایی که بازده اینورتر کمتر از 100٪ است، جریان خروجی باید کمتر از جریان ورودی باشد که این برخلاف دانش مرسوم است. این مقاله موقعیت‌هایی را توضیح می دهد که می‌توانید انتظار داشته باشید جریان بیشتری را در سمت خروجی اینورتر در مقایسه با سمت ورودی مشاهده کنید.

ورودی و خروجی اینورتر

چند اصل اساسی وجود دارد که قبل از ادامه باید بدانیم:

1- موتورها با ضریب توان تاخیری (PF) کار می کنند. این بدان معناست که موتور توان راکتیو (var) را مصرف می کند. هنگامی که موتور به شبکه برق وصل می شود، شبکه توان راکتیو لازم را برای کار به موتور می دهد. این توان راکتیو برای تولید میدان مغناطیسی دوار در داخل استاتور موتور استفاده می شود و هیچ کار مفیدی (وات) انجام نمی دهد.

2- هنگامی که یک درایو (VFD) نصب می شود. اساساً سیستم قدرت را به سه قسمت جداگانه جدا می کند:

یکسوسازی سمت ورودی - تبدیل AC به DC
ذخیره سازی انرژی DC در خازن
معکوس کردن سمت خروجی - تبدیل DC به AC
3- هنگامی که موتور به اینورتر (به سمت خروجی درایو) متصل می شود، موتور اساساً از شبکه برق جدا می شود. این بدان معناست که توان راکتیو لازم برای کارکرد موتور باید از خود درایو تامین شود.
4- توان راکتیو مورد نیاز برای مغناطیس کردن سیم پیچ های موتور معمولاً با سرعت تغییر نمی‌کند و مقدار نسبتاً ثابتی است.
5- قدرت واقعی مورد نیاز برای راه اندازی موتور (جریان تولید کننده گشتاور) با سرعت متفاوت است. گشتاور را کم کنید، جریان کمتر خواهد شد.
6- کل توان وارد شده به درایو است که باید با توان خروجی درایو مقایسه شود (منهای توان از دست رفته در عملیات درایو). مقایسه جریان بین ورودی و خروجی مقایسه درستی نیست.

محصولات پیشنهادی: قیمت اینورتر سه فاز
جریان اجزا در اینورتر
جریان ورودی اینورتر
جریان ورودی از شبکه برق به اینورتر دارای یک جزء است:

جریان واقعی که گشتاور یا کار مفید تولید می کند (وات)

جریان ورودی اینورتر جریان واقعی است که کار مفید یا گشتاور تولید می کند.

Iinputvfd=Ir

بیشتر بخوانید:بررسی خطاهای اینورتر
جریان خروجی اینورتر
جریان خروجی از اینورتر به موتور دارای دو جزء است:

جریان واقعی که گشتاور یا کار مفید تولید می کند (watt)
جریان راکتیو که میدان مغناطیسی در موتور ایجاد می کند (var)
مجموع جریان خروجی (Ioutputvfd) از درایو، جذر مجموع مجذورهای هر دو جریان واقعی (Ir) و جریان راکتیو (Iq) خواهد بود.

Ioutputvfd=√(I2r+I2q)

جریان واقعی (Ir) توسط شبکه الکتریکی و جریان راکتیو (Iq) توسط خازن باس DC در داخل اینورتر تامین می شود. از معادلات بالا می توان دریافت که جریان خروجی اینورتر می تواند بزرگتر از جریان ورودی باشد. برای درایوها و موتورهای با اندازه کوچکتر، تفاوت در اندازه جریان ممکن است قابل توجه نباشد، اما برای درایوهای بزرگتر این تفاوت بیشتر خواهد بود. جریان واقعی و راکتیو در داخل اینورتر I_r جریان واقعی و I_q جریان راکتیو است.

تفاوت درایو کوچک و بزرگ

محاسبه جریان ورودی و خروجی اینورتر
اگر ضریب قدرت موتور و گشتاور بار یا KW را بدانیم، می توانیم جریان خروجی از اینورتر را با دقت معقولی محاسبه کنیم. برای شروع، بیایید یک مثال واقعی بزنیم. تصویر زیر مشخصات یک درایو 37 کیلوواتی را نشان می دهد. جریان خروجی پیوسته 72 آمپر است که برای یک درایو 37 کیلووات طبیعی است، در حالی که جریان تغذیه تنها 58 آمپر است.

بنابراین، دلیل این تفاوت چیست؟ آیا درایو جریان باقیمانده را خودش تولید می کند؟! نه مطمئنا، این دستگاه یک مبدل است نه یک ژنراتور. آیا اینورتر معجزه می کند؟ من مطمئن هستم که شما این را در مارک های دیگر نیز خواهید یافت، بنابراین اینطور نیست.

Input Ratings
380-480V supply voltage
3 input phases
58 A supply current continuous
80 A supply fuse or MCB (type B)

Output Ratings
37 kw (50HP) Motor Output Ratings
0 - supply voltage output voltage
72 A output current
جدول وردی و خروجی اینورتر

پاسخ درست در پشت خازن های داخل درایوها نهفته است. همانطور که همه ما می دانیم، هر اینورتر دارای یک لینک DC متشکل از خازن هایی است که امواج DC تبدیل شده ورودی را صاف می کند. علاوه بر آن، آنها همچنین مشهورترین نقش خود را در صنایع برق ایفا می کنند.

محاسبه و فرمول جریان فعال در اینورترها
جبران توان راکتیو مصرفی بارهای القایی مانند یک موتور القایی. بنابراین چگونه این ارتباط با جریان خروجی درایو بیشتر از ورودی آن است؟ بیایید چند عملیات ریاضی ساده انجام دهیم. فرض کنید یک موتور 37kW-72A به اینورتر 37kW ما متصل است. همچنین فرض کنید ضریب توان آن 0.8 است. بخش جریان فعال به سادگی تعیین می شود:

Iactive=I×cosⱷ=72×0.8=58A

این موتور در مجموع 72 آمپر جریان ظاهری مصرف می کند. حدود 58 آمپر از این مقدار کل به تولید توان واقعی (فعال) موتور اختصاص داده شده است و باید توسط شبکه تامین شود.

بنابراین، درایو تنها به برق واقعی 58 آمپر در ورودی خود نیاز دارد. مقدار باقی مانده مربوط به مدار القایی مغناطیسی موتور است که توسط خازن های لینک DC جبران می شود. این مقدار را نیز می توان به راحتی با قوانین ضریب توان محاسبه کرد.

Ireactive=I×sinⱷ=72×0.6=42A

تصویر زیر نمای کلی خوبی از جریان های درگیر در این فرآیند ارائه می دهد.

جریان های درگیر در اینورتر

محصولات پیشنهادی: خرید اینترنتی درایو ال اس
توان راکتیو
لازم به ذکر است که توان راکتیو در واقع توسط خازن ها "تولید" نمی شود، بلکه "جبران" می شود. یعنی یک اینورتر (یا خازن های داخل آن) نمی تواند توان راکتیو تولید کند، همانطور که نمی تواند توان اکتیو تولید کند.

درایو در این فرآیند فقط به عنوان مبدل/ معکوس کننده عمل می کند. آنچه اتفاق می افتد فقط یک بازی از چرخه های فعلی جایگزین است. در واقع، یک عنصر خازنی در نیمه اول یک نیم چرخه توان راکتیو تولید می کند و در نیمه دوم به مقدار مساوی از آن را مصرف می کند.

بنابراین، تولید/مصرف توان کلی یک خازن در طول نیم سیکل صفر است. در مقابل، سلف ها دقیقاً رفتار مخالف دارند. آنها توان راکتیو را در نیمه اول نیم چرخه مصرف می کنند و در نیمه دوم آن را تولید می کنند. بنابراین، خازن و موتور فعل و انفعالات واکنشی خود را از طریق چرخه های AC جبران/خنثی می کنند. به همین دلیل است که ما گاهی اوقات آن را قدرت خیالی می نامیم که کاملاً درست نیست.

واقعیت مورد بحث؛ یعنی بیشتر بودن جریان خروجی از جریان ورودی معمولاً برای درایوهایی صادق است که خازن های پلی پروپیلن دارند و هارمونیک کمتری به شبکه وارد می کنند. این مورد در مورد اکثر اینورتر های موجود در بازار صادق نیست. در واقع بیشتر درایوها با خازن های الکترولیتی که ارزان تر هستند اما دارای مقادیر هارمونیک بالاتری هستند که معمولاً جریان ورودی بیشتری را به همراه دارند تولید می شوند. در نتیجه، هارمونیک ها نیز باید به عنوان نقش آفرین دیگری در محاسبات ما در نظر گرفته شوند.



:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 مرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

پمپ وکیوم پارس یکی از برند های شناخته شده در زمینه تولید وکیوم روغنی و آبی در ایران است.

پمپ وکیوم
به فضایی که خالی از هرگونه سیالی است، خلاء گفته می شود و پمپ وکیوم ابزاری برای ایجاد خلاء است. این تعریف ایده آل برای وکیوم یا خلاء می باشد اما ایجاد خلاء مطلق با فشار صفر مطلق کاری بسیار بسیار سخت یا میتوان گفت ایجاد فضایی بدون مولکول هوا، غیر ممکن است. اما در سال های اخیر سیستم ها و دستگاه های وکیومی وجود دارند که تا حد قابل قبولی وکیوم ایجاد می نماید.

پنتاکس پمپ

 

اساس کار پمپ وکیوم
عموماً پمپ های وکیوم از دو قسمت اصلی روتور و بدنه تشکیل شده است. روتور شامل شفت و پروانه پمپ و بدنه شامل سیلندر و سر سیلندر ها است. شرکت وکیوم پارس به عنوان یکی از بهترین شرکت های تولید کننده پمپ وکیوم در ایران به شمار می رود که با جنس با کیفیت بسیار بالا و ماشین کاری پیشرفته بر طبق استاندارد های ISO و DIN با دقت های در حد صدم میلیمتر تولید و عرضه شده است.این کیفیت باعث افزایش بهره وری و نشت داخلی ناچیز می شود. بخش کنترل کیفی کارخانه وکیوم پارس، هر دستگاه را به لحاظ فشار، میزان خلاء و مصرف قدرت آزمایش کرده و قبل از سر هم بندی نهایی، کاملاً و به صورت صد در صد بررسی و چکاپ می شود. برای آگاهی از آخرین قیمت پمپ با کارشناسان کالا صنعتی در تماس باشید.

محصولات پیشنهادی: قیمت پمپ روغنی هامر
مکانیزم عمل پمپ وکیوم
در پمپ وکیوم، یک پروانه خارج از مرکز در یک محفظه دارای آب دوران می کند. این دوران باعث ایجاد خلاء در وسط ناحیه پمپاژ شده و هوای بیرون را به داخل میکشد. با گردش پره در داخل آب، حجم بسته بین آب و فضای خالی کاهش می یابد و هوای فشرده خارج می شود. مزیت وجود آب در اطراف پمپ را میتوان خنک کاری پمپ وکیوم و تثبیت درجه حرارت واکنش تراکم به صورت ایزوترمال دانست.

مکانیزم عمل پمپ وکیوم
شرایط عملکردی مناسب پمپ وکیوم
دمای رینگ آب و بخار آب و دمای هوای ورودی، تاثیر به سزایی در ظرفیت پمپ وکیوم خواهد داشت. در شرایط استاندارد، بهترین حالت دمای هوای ورودی ماکزیمم 20 درجه سانتیگراد و فشار محیط 760 میلیمتر جیوه و دمای آب ورودی به اندازه حدود 15 درجه سانتیگراد یا کمتر در نظر گرفته شود.

مزایای استفاده از پمپ وکیوم
یکی از بهترین مزایای پمپ های وکیوم، عدم نیاز به روغنکاری است. هوای فشرده این پمپ ها کاملاً بدون روغن بوده و بهترین روش تهیه هوای فشرده برای صنایع غذایی، دارویی و شیمیایی و حتی استخرهای پروش ماهی به شمار می رود. انتقال هوا یا گازهای محتوی بخار آب با ذرات مختلف، به خوبی با پمپ وکیوم آب در گردش ممکن بوده و در کارکرد آنها خللی وارد نخواهد کرد. طول عمر پمپ با توجه به عدم اصطکاک قطعات مکانیکی نظیر روتور و سیلندر، بسیار بالا بوده و راندمان خوبی دارد. مزیت اساسی پمپ وکیوم پارس نسبت به رقبا، استفاده از جدا کننده های مکانیکی است که باعث شده تا کمترین صدا را تولید کرده و استفاده از آب بند مکانیکال سیل استفاده شده که حداکثر مقاومت در برابر نشتی را دارد. سعی بر آن است که با طراحی جدید در پمپ وکیوم پارس، حداکثر فشار و دبی خروجی را داشته و قطعات بسیار مرغوب و با کیفیتی استفاده شده است.



:: بازدید از این مطلب : 56
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 مرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

پمپ وکیوم پارس یکی از برند های شناخته شده در زمینه تولید وکیوم روغنی و آبی در ایران است.

پمپ وکیوم
به فضایی که خالی از هرگونه سیالی است، خلاء گفته می شود و پمپ وکیوم ابزاری برای ایجاد خلاء است. این تعریف ایده آل برای وکیوم یا خلاء می باشد اما ایجاد خلاء مطلق با فشار صفر مطلق کاری بسیار بسیار سخت یا میتوان گفت ایجاد فضایی بدون مولکول هوا، غیر ممکن است. اما در سال های اخیر سیستم ها و دستگاه های وکیومی وجود دارند که تا حد قابل قبولی وکیوم ایجاد می نماید.

یک تجهیز ایجاد کننده خلاء دارای اجزایی نظیر، پمپ، فشار سنج، اتصالات دایمی، فلنچ و لوله های اتصال می باشد. خلاء بسته به فشار گاز، از یک میلی بار تا 1 میلیاردم میلیبار قابل تحویل است. در هر رده از روش ها و تجهیزات خاصی برای ایجاد خلاء استفاده می شود اما به جرات میتوان گفت که بیشترین مصرف پمپ وکیوم در رده تا یک میلی بار است که خلاء کمی به شمار می آید. این وکیوم کم در فرآیند هایی نظیر تقطیر، فرمینگ، پمپاژ سیال، انتقال مواد، فیلتراسیون و موارد مربوط به پروسه های شیمیایی استفاده می شود. کوره های وکیوم در بازه متوسط خلاء و صنایع بسیار حساس و فیلم سازی ها از پمپ وکیوم با خلاء بالا استفاده می شود. همجوشی های هسته ای و حلقه های شتاب دهنده ذرات از پمپ وکیوم با خلاء مافوق زیاد استفاده می کنند.

پنتاکس پمپ

 

اساس کار پمپ وکیوم
عموماً پمپ های وکیوم از دو قسمت اصلی روتور و بدنه تشکیل شده است. روتور شامل شفت و پروانه پمپ و بدنه شامل سیلندر و سر سیلندر ها است. شرکت وکیوم پارس به عنوان یکی از بهترین شرکت های تولید کننده پمپ وکیوم در ایران به شمار می رود که با جنس با کیفیت بسیار بالا و ماشین کاری پیشرفته بر طبق استاندارد های ISO و DIN با دقت های در حد صدم میلیمتر تولید و عرضه شده است.این کیفیت باعث افزایش بهره وری و نشت داخلی ناچیز می شود. بخش کنترل کیفی کارخانه وکیوم پارس، هر دستگاه را به لحاظ فشار، میزان خلاء و مصرف قدرت آزمایش کرده و قبل از سر هم بندی نهایی، کاملاً و به صورت صد در صد بررسی و چکاپ می شود. برای آگاهی از آخرین قیمت پمپ با کارشناسان کالا صنعتی در تماس باشید.

محصولات پیشنهادی: قیمت پمپ روغنی هامر
مکانیزم عمل پمپ وکیوم
در پمپ وکیوم، یک پروانه خارج از مرکز در یک محفظه دارای آب دوران می کند. این دوران باعث ایجاد خلاء در وسط ناحیه پمپاژ شده و هوای بیرون را به داخل میکشد. با گردش پره در داخل آب، حجم بسته بین آب و فضای خالی کاهش می یابد و هوای فشرده خارج می شود. مزیت وجود آب در اطراف پمپ را میتوان خنک کاری پمپ وکیوم و تثبیت درجه حرارت واکنش تراکم به صورت ایزوترمال دانست.

مکانیزم عمل پمپ وکیوم
شرایط عملکردی مناسب پمپ وکیوم
دمای رینگ آب و بخار آب و دمای هوای ورودی، تاثیر به سزایی در ظرفیت پمپ وکیوم خواهد داشت. در شرایط استاندارد، بهترین حالت دمای هوای ورودی ماکزیمم 20 درجه سانتیگراد و فشار محیط 760 میلیمتر جیوه و دمای آب ورودی به اندازه حدود 15 درجه سانتیگراد یا کمتر در نظر گرفته شود.

مزایای استفاده از پمپ وکیوم
یکی از بهترین مزایای پمپ های وکیوم، عدم نیاز به روغنکاری است. هوای فشرده این پمپ ها کاملاً بدون روغن بوده و بهترین روش تهیه هوای فشرده برای صنایع غذایی، دارویی و شیمیایی و حتی استخرهای پروش ماهی به شمار می رود. انتقال هوا یا گازهای محتوی بخار آب با ذرات مختلف، به خوبی با پمپ وکیوم آب در گردش ممکن بوده و در کارکرد آنها خللی وارد نخواهد کرد. طول عمر پمپ با توجه به عدم اصطکاک قطعات مکانیکی نظیر روتور و سیلندر، بسیار بالا بوده و راندمان خوبی دارد. مزیت اساسی پمپ وکیوم پارس نسبت به رقبا، استفاده از جدا کننده های مکانیکی است که باعث شده تا کمترین صدا را تولید کرده و استفاده از آب بند مکانیکال سیل استفاده شده که حداکثر مقاومت در برابر نشتی را دارد. سعی بر آن است که با طراحی جدید در پمپ وکیوم پارس، حداکثر فشار و دبی خروجی را داشته و قطعات بسیار مرغوب و با کیفیتی استفاده شده است.



:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 مرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

توان الکتریکی یک‌بار، میزان انرژی الکتریکی است که از طریق یک مدار الکتریکی به بار تحویل داده شده و به شکل دیگری از انرژی (مانند جنبشی، نور گرما و… ) تبدیل می‌شود. توان را بر حسب کمیت‌های الکتریکی ولتاژ‌ و جریان، می‌توان با فرمول استاندارد زیر محاسبه کرد:

 

فرمول توان برحسب کمیت های الکترکی ولتاژ و جریان

 

که یکای آن ژول بر ثانیه است اما به احترام جیمز وات با وات بیان می‌شود. فرمول فوق یک فرمول کلی برای محاسبه‌ی توان است و برای جریان مستقیم کاربرد دارد اما برای جریان متناوب با توجه به اختلاف فازی که بین ولتاژ و جریان وجود دارد با کمی تغییرات قابل استفاده است. از آنجایی که توان یکی از کمیت‌های مهم در انتخاب الکتروموتور است، در این مقاله به محاسبه توان برای الکتروموتورهای سه‌فاز می‌پردازیم. برای خرید و دریافت الکتروموتورهای سه‌فاز می‌توانید با کارشناسان فنی کالاصنعتی در ارتباط باشید.

 

محاسبه توان برای الکتروموتورهای سه فاز

برای موتورهای الکتریکی سه‌فاز سه نوع توان اکتیو، راکتیو و توان ظاهری قابل محاسبه است که یکای هر کدام بنا بر فرمول محاسبه‌ای متفاوت است. برای بدست آوردن توان یک الکتروموتور سه فاز ابتدا باید با کمیت‌های تاثیر گذار و انواع توان‌های موتور الکتریکی آشنا شویم.

 

انواع توان

در مصرف کننده‌های مانند موتورهای الکتریکی، توان 3 نوع است که عبارتند از:

 

توان اکتیو (P): توان حقیقی است، به عبارتی توانی که باعث چرخش شفت موتور می‌شود و واحد آن وات (W) است.

توان راکتیو (Q): یک توان فرضی است که به دلیل وجود اختلاف فاز ولتاژ و جریان در مدار است. مقدار آن به اختلاف فاز بین ولتاژ و جریان بستگی دارد و نقشی در چرخش شفت ندارد همچنین واحد آن KVAR است.

خوب است بدانید همیشه کاهش توان راکتیو، یک مزیت برای بهبود بازده سیستم است. اما در بسیاری از کاربردهای صنعتی، توان راکتیو در مدار مفید است و با گردش موثر توان در خطوط انتقال، هرجایی که نیاز بار باشد نقش مهمی در تنظیم ولتاژ را ایفا می‌کند.

 

توان ظاهری (S): ترکیب دو توان اکتیو و راکتیو است و به عنوان توان ظاهری یا توان کل در نظر گرفته می‌شود و واحد آن KVA است.

یک مثال ساده برای درک بهتر مفهوم توان‌ها، مثال لیوان دلستر است، که توان اکتیو میزان دلستر داخل لیوان، توان راکتیو کف دلستر و فضای کل لیوان توان ظاهری است که مجموع توان اکتیو و راکتیو است.

 

توان ظاهری

 

انواع کمیت‌های تاثیرگذار در توان

کمیت‌های مهم در محاسبه‌ی توان عبارتند از:

 

VL برای ولتاژ خط

IL برای جریان خط

Vph ولتاژ فاز

Iph جریان فاز

COSφ ضریب قدرت (زاویه φ، زاویه بین ولتاژ و جریان هر سیم‌پیچ است.)

انواع کمیت های تاثیر گذار در توان

 

معادلات توان سه فاز بر حسب کمیت‌های سه‌فاز

تمامی معادلات زیر برای هر دو سربندی ستاره و مثلث، صادق است. بنابراین توان‌های اکتیو، راکتیو و ظاهری اعمال شده به یک موتور سه‌فاز با سربندی ستاره یا مثلث به صورت زیر است:

 

معادلات توان سه فاز برحسب کمیت های سه فاز

 

معادلات توان سه فاز بر حسب کمیت‌های خط

برای بار با اتصال ستاره، ولتاژ و جریان خط برابر است با:

 

معادلات توان سه فاز - برای بار با اتصال ستاره، ولتاژ و جریان خط

 

و برای بار با اتصال مثلث، ولتاژ و جریان خط برابر است با:

 

معادلات توان سه فاز - برای بار با اتصال مثلث، ولتاژ و جریان خط

 

و با توجه به معادله توان اکتیو سه‌فاز کافی است با جایگذاری معادلات جریان و ولتاژ خط به جای جریان و ولتاژ فاز، فرمول توان اکتیو خط را به دست آوریم.

 

جریان خط و ولتاژ خط

 

برای توان راکتیو و توان ظاهری هم با جایگذاری معادلات خط به جای فاز به فرمول‌های زیر دست می‌یابیم.

 

توان رادیو اکتیو و توان ظاهری

 

روابط بین توان ها

 

روابط بین توان ها

 

روابط بین توان رادیو اکتیو، ظاهری و اکتیو

 

برای درک بهتر معادلات بالا خوب است به مثال زیر توجه کنید.

 

مثال: جریان خط(IL) یک الکتروموتور 3 فاز که با آمپرمتر اندازه گیری شده برابر 104 آمپر است همچنین ضریب توان آن 0.8 است، توان این موتور چقدر است؟

جواب: از آنجایی که ولتاژ خط سه‌فاز برابر است با 380 ولت و با توجه به دادهای مساله، با جایگذاری اطلاعات فوق در معادله توان اکتیو داریم:

روابط بین توان ها

 

که معادل 55 کیلووات است.

 

محاسبه جریان الکتروموتور سه فاز

برای به دست آوردن جریان خط در الکتروموتورهای سه فاز کافی است از فرمول توان اکتیو خط استفاده کنید و با طرفین وسطین فرمول، معادله جریان خط الکتروموتور را به دست آورید.

 

محاسبه جریان الکتروموتور سه فز

 

به طور مثال جریان الکتروموتوری با توان 45 کیلووات و ضریب توان 0.7 و ولتاژ خط 380 ولت به صورت زیر محاسبه می شود:

 

جریان الکتروموتوری با توان 45 کیلووات

 

 

 

رنج توانی الکتروموتور

همان طور که می‌دانید واحدهای اندازه گیری توان الکتروموتور کیلووات(KW) و اسب بخار(hp) است. هر اسب بخار معادل 0.745 کیلووات است و هر کیلووات معادل 1.34 اسب بخار. 

خوب است بدانید اسب بخار واحد رایج در آمریکای شمالی است از آنجایی که ساخت الکتروموتورها در آمریکای شمالی آغاز شد به همین دلیل توان الکتروموتور با اسب بخار بیان می‌شد اما بعد از تشکیل کمیسیون الکتروتکنیک بین‌المللی (IEC) واحد کیلو وات برای بیان توان موتورهای الکتریکی مورد استفاده قرار گرفت.

 

کمترین توان موجود برای الکتروموتور 0.09 کیلو وات معادل 0.12 اسب بخار است. برخی از توان‌های پرمصرف در صنعت به شرح زیر است:

 

کیلو وات (KW)اسب بخار (hp)

0.370.5

0.550.75

0.751

2.23

5.57.5

7.510

75100

132178

الکتروموتور موتوژن سه فاز 0.55 کیلووات

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1/609/%D9%81%D8%B1%D9%85%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%AD%D8%A7%D8%B3%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C%DA%A9%DB%8C-%D8%B3%D9%87-%D9%81%D8%A7%D8%B2

 

نکته‌ی پایانی

 

خوب است بدانید توانی که با توجه به فرمول  P= √3 VLILcos ϕ به دست می‌آورید توان ورودی است ولی توانی که روی پلاک الکتروموتورها نوشته می‌شود توان خروجی است. در واقع توان ورودی کمی از توان خروجی بیشتر است دلیل این اختلاف هم، تلفات سیم‌پیچی و تلفات فاصله هوایی در استاتور است.

 

در این مقاله تلاش بر این بود که شما با مفهوم انواع توان آشنا شوید و با استفاده از اطلاعات فوق و فرمول‌ها بتوانید جریان خط یا توان خط الکتروموتور سه فاز خود را محاسبه کنید. برای اطلاعات بیشتر در مورد الکتروموتورها می‌توانید به بخش مقالات الکتروموتور مراجعه کنید و برای خرید انواع الکتروموتور می‌توانید با کارشناسان ما در کالاصنعتی در ارتباط باشید.

توان الکتریکی یک‌بار، میزان انرژی الکتریکی است که از طریق یک مدار الکتریکی به بار تحویل داده شده و به شکل دیگری از انرژی (مانند جنبشی، نور گرما و… ) تبدیل می‌شود. توان را بر حسب کمیت‌های الکتریکی ولتاژ‌ و جریان، می‌توان با فرمول استاندارد زیر محاسبه کرد:

فرمول توان برحسب کمیت های الکترکی ولتاژ و جریان

که یکای آن ژول بر ثانیه است اما به احترام جیمز وات با وات بیان می‌شود. فرمول فوق یک فرمول کلی برای محاسبه‌ی توان است و برای جریان مستقیم کاربرد دارد اما برای جریان متناوب با توجه به اختلاف فازی که بین ولتاژ و جریان وجود دارد با کمی تغییرات قابل استفاده است. از آنجایی که توان یکی از کمیت‌های مهم در انتخاب الکتروموتور است، در این مقاله به محاسبه توان برای الکتروموتورهای سه‌فاز می‌پردازیم. برای خرید و دریافت الکتروموتورهای سه‌فاز می‌توانید با کارشناسان فنی کالاصنعتی در ارتباط باشید.

محاسبه توان برای الکتروموتورهای سه فاز

برای موتورهای الکتریکی سه‌فاز سه نوع توان اکتیو، راکتیو و توان ظاهری قابل محاسبه است که یکای هر کدام بنا بر فرمول محاسبه‌ای متفاوت است. برای بدست آوردن توان یک الکتروموتور سه فاز ابتدا باید با کمیت‌های تاثیر گذار و انواع توان‌های موتور الکتریکی آشنا شویم.

انواع توان

در مصرف کننده‌های مانند موتورهای الکتریکی، توان 3 نوع است که عبارتند از:

  • توان اکتیو (P): توان حقیقی است، به عبارتی توانی که باعث چرخش شفت موتور می‌شود و واحد آن وات (W) است.
  • توان راکتیو (Q): یک توان فرضی است که به دلیل وجود اختلاف فاز ولتاژ و جریان در مدار است. مقدار آن به اختلاف فاز بین ولتاژ و جریان بستگی دارد و نقشی در چرخش شفت ندارد همچنین واحد آن KVAR است.

خوب است بدانید همیشه کاهش توان راکتیو، یک مزیت برای بهبود بازده سیستم است. اما در بسیاری از کاربردهای صنعتی، توان راکتیو در مدار مفید است و با گردش موثر توان در خطوط انتقال، هرجایی که نیاز بار باشد نقش مهمی در تنظیم ولتاژ را ایفا می‌کند.

  • توان ظاهری (S): ترکیب دو توان اکتیو و راکتیو است و به عنوان توان ظاهری یا توان کل در نظر گرفته می‌شود و واحد آن KVA است.

یک مثال ساده برای درک بهتر مفهوم توان‌ها، مثال لیوان دلستر است، که توان اکتیو میزان دلستر داخل لیوان، توان راکتیو کف دلستر و فضای کل لیوان توان ظاهری است که مجموع توان اکتیو و راکتیو است.

توان ظاهری

انواع کمیت‌های تاثیرگذار در توان

کمیت‌های مهم در محاسبه‌ی توان عبارتند از:

  1. VL برای ولتاژ خط
  2. IL برای جریان خط
  3. Vph ولتاژ فاز
  4. Iph جریان فاز
  5. COSφ ضریب قدرت (زاویه φ، زاویه بین ولتاژ و جریان هر سیم‌پیچ است.)

انواع کمیت های تاثیر گذار در توان

معادلات توان سه فاز بر حسب کمیت‌های سه‌فاز

تمامی معادلات زیر برای هر دو سربندی ستاره و مثلث، صادق است. بنابراین توان‌های اکتیو، راکتیو و ظاهری اعمال شده به یک موتور سه‌فاز با سربندی ستاره یا مثلث به صورت زیر است:

معادلات توان سه فاز برحسب کمیت های سه فاز

معادلات توان سه فاز بر حسب کمیت‌های خط

برای بار با اتصال ستاره، ولتاژ و جریان خط برابر است با:

معادلات توان سه فاز - برای بار با اتصال ستاره، ولتاژ و جریان خط

و برای بار با اتصال مثلث، ولتاژ و جریان خط برابر است با:

معادلات توان سه فاز - برای بار با اتصال مثلث، ولتاژ و جریان خط

و با توجه به معادله توان اکتیو سه‌فاز کافی است با جایگذاری معادلات جریان و ولتاژ خط به جای جریان و ولتاژ فاز، فرمول توان اکتیو خط را به دست آوریم.

جریان خط و ولتاژ خط

برای توان راکتیو و توان ظاهری هم با جایگذاری معادلات خط به جای فاز به فرمول‌های زیر دست می‌یابیم.

توان رادیو اکتیو و توان ظاهری

روابط بین توان ها

روابط بین توان ها

روابط بین توان رادیو اکتیو، ظاهری و اکتیو

برای درک بهتر معادلات بالا خوب است به مثال زیر توجه کنید.

  • مثال: جریان خط(IL) یک الکتروموتور 3 فاز که با آمپرمتر اندازه گیری شده برابر 104 آمپر است همچنین ضریب توان آن 0.8 است، توان این موتور چقدر است؟
  • جواب: از آنجایی که ولتاژ خط سه‌فاز برابر است با 380 ولت و با توجه به دادهای مساله، با جایگذاری اطلاعات فوق در معادله توان اکتیو داریم:

روابط بین توان ها

که معادل 55 کیلووات است.

محاسبه جریان الکتروموتور سه فاز

برای به دست آوردن جریان خط در الکتروموتورهای سه فاز کافی است از فرمول توان اکتیو خط استفاده کنید و با طرفین وسطین فرمول، معادله جریان خط الکتروموتور را به دست آورید.

محاسبه جریان الکتروموتور سه فز

به طور مثال جریان الکتروموتوری با توان 45 کیلووات و ضریب توان 0.7 و ولتاژ خط 380 ولت به صورت زیر محاسبه می شود:

جریان الکتروموتوری با توان 45 کیلووات

 

رنج توانی الکتروموتور

همان طور که می‌دانید واحدهای اندازه گیری توان الکتروموتور کیلووات(KW) و اسب بخار(hp) است. هر اسب بخار معادل 0.745 کیلووات است و هر کیلووات معادل 1.34 اسب بخار. 
خوب است بدانید اسب بخار واحد رایج در آمریکای شمالی است از آنجایی که ساخت الکتروموتورها در آمریکای شمالی آغاز شد به همین دلیل توان الکتروموتور با اسب بخار بیان می‌شد اما بعد از تشکیل کمیسیون الکتروتکنیک بین‌المللی (IEC) واحد کیلو وات برای بیان توان موتورهای الکتریکی مورد استفاده قرار گرفت.

کمترین توان موجود برای الکتروموتور 0.09 کیلو وات معادل 0.12 اسب بخار است. برخی از توان‌های پرمصرف در صنعت به شرح زیر است:

کیلو وات (KW) اسب بخار (hp)
0.37 0.5
0.55 0.75
0.75 1
2.2 3
5.5 7.5
7.5 10
75 100
132 178

الکتروموتور موتوژن سه فاز 0.55 کیلووات

نکته‌ی پایانی

خوب است بدانید توانی که با توجه به فرمول  P= √3 VLILcos ϕ به دست می‌آورید توان ورودی است ولی توانی که روی پلاک الکتروموتورها نوشته می‌شود توان خروجی است. در واقع توان ورودی کمی از توان خروجی بیشتر است دلیل این اختلاف هم، تلفات سیم‌پیچی و تلفات فاصله هوایی در استاتور است.

در این مقاله تلاش بر این بود که شما با مفهوم انواع توان آشنا شوید و با استفاده از اطلاعات فوق و فرمول‌ها بتوانید جریان خط یا توان خط الکتروموتور سه فاز خود را محاسبه کنید. برای اطلاعات بیشتر در مورد الکتروموتورها می‌توانید به بخش مقالات الکتروموتور مراجعه کنید و برای خرید انواع الکتروموتور می‌توانید با کارشناسان ما در کالاصنعتی در ارتباط باشید.



:: بازدید از این مطلب : 56
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 مرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

اینورتر پنتاکس (Pentax) که با نام درایو پنتاکس نیز شناخته می‌شود، یکی از برندهای اینورتر صنعتی با کاربری عمومی است که تحت لیسانس شرکت Pentax ایتالیا در ایران مونتاژ شده و در دو نوع تک‌فاز و سه‌فاز تولید می‌شود. بیشترین کاربرد این اینورتر برای کنترل دور موتور در پمپ‌های آب خانگی است؛ اما در مصارف دیگری مانند فن، نوار نقاله و ماشین‌آلات صنعتی نیز می‌توان از درایوهای پنتاکس استفاده کرد.

انواع اینورتر پنتاکس به سه تیپ DSI200، DSI100 و DSI400 تقسیم می‌شود که هریک مشخصات فنی و بازه توان خاصی را پوشش می‌دهند. وب‌سایت کالا صنعتی به‌عنوان نمایندگی اینورتر پنتاکس، تمامی درایوهای این شرکت را با قیمتی مناسب و همراه با گارانتی شرکتی به سراسر ایران ارسال می‌نماید. برای استعلام قیمت و ثبت سفارش از طریق وب‌سایت و یا تماس با شماره‌تلفن 02191304300 با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

ادامه مطالب

خرید اینورتر پنتاکس

هنگام خرید اینورتر پنتاکس باید عوامل مختلفی را در نظر بگیرید؛ از جمله:

تعداد فازهای ورودی: ابتدا تعداد فازهای منبع تغذیه را بررسی نموده و بر اساس آن نوع اینورتر (سه‌فاز یا تک‌فاز) را مشخص نمایید.
توان خروجی: مهم‌ترین نکته در خرید اینورتر پنتاکس، انتخاب توان مناسب است. برای انتخاب اینورتری با توان متناسب با موتور، باید عوامل دیگری مانند جریان Full Load و ضریب توان را نیز در نظر بگیرید. باتوجه‌به این عوامل، مشخص می‌شود که باید از اینورتر هم توان با موتور استفاده شود یا توان‌های بالاتر.
جریان موتور در بار کامل و ضریب توان آن: این دو مورد از مهم‌ترین پارامترها هنگام خرید اینورتر پنتاکس هستند. اگر موتور تحت بار کامل از تمام ظرفیت جریان نامی درج شده در پلاک استفاده می‌کند و یا ضریب توان آن کمتر از 0.85 است، باید توان اینورتر پنتاکس را یک پله بالاتر از موتور انتخاب نمایید؛ در غیر این صورت، می‌توانید از اینورترهای هم توان با موتور استفاده کنید.
نوع کاربرد: از درایو پنتاکس بیشتر برای کاربردهای عمومی استفاده می‌شود؛ بااین‌حال، باتوجه‌به نوع کاربرد (پمپ، فن یا …) باید مشخصات فنی مناسبی را انتخاب نمایید.
شرایط محیطی: در حالت کلی اینورترهای پنتاکس برای کار در ارتفاع کمتر از 1000 متر از سطح دریا طراحی شده‌اند؛ به‌ازای هر 100 متر افزایش ارتفاع، جریان خروجی درایو 1% کاهش می‌یابد. علاوه بر این، دمای محیط کار اینورتر نیز باید بین -10 تا +40 درجه سانتی‌گراد باشد.
قیمت اینورتر پنتاکس
قیمت اینورتر پنتاکس در مقایسه با محصولات مشابه بسیار پایین‌تر است؛ زیرا این درایو تحت لیسانس ایتالیا ولی در داخل ایران تولید می‌شود. عوامل مختلفی بر قیمت این اینورترها اثرگذار هستند؛ از جمله:

توان خروجی: مهم‌ترین عامل در تعیین قیمت اینورتر پنتاکس، توان خروجی آن است. به‌طورکلی، هرچه توان بالاتر، قیمت اینورتر نیز بالاتر خواهد بود.
نوع بار: اینورترهای تیپ DSI400 پنتاکس برای مصارف صنعتی سنگین و راه‌اندازی الکتروموتورهای بسیار بزرگ طراحی شده و قیمت بالاتری نسبت به اینورترهای سبک‌کار تیپ DSI100 دارند.
نوع منبع تغذیه: اینورتر سه‌فاز شرکت پنتاکس باتوجه‌به بازه توانی گسترده‌تر و کاربردهای بیشتری که دارد، از قیمت بالاتری برخوردار است.



:: بازدید از این مطلب : 57
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 مرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

استفاده از روغن مناسب برای گیربکس صنعتی، یکی از مهم‌ترین عوامل مؤثر بر عملکرد و طول عمر این تجهیزات است. وظیفه روغن گیربکس، کاهش اصطکاک و جلوگیری از سایش، خوردگی و زنگ‌زدگی قطعات داخلی گیربکس مانند چرخ‌دنده‌ها، بلبرینگ‌ها و … است. برخی از ویژگی‌های روغن مناسب برای گیربکس صنعتی عبارت‌اند از:

ویسکوزیته مناسب
پایداری حرارتی بالا
عملکرد مناسب تحت بار و فشار
مقاومت در برابر اکسیداسیون
مقاومت در برابر سایش و خوردگی
طول عمر طولانی
در این مقاله به معرفی انواع روغن مناسب برای هر نوع گیربکس پرداخته و مقدار روغن لازم برای روانکاری گیربکس‌ها را نیز بیان نموده‌ایم.

نکات لازم برای انتخاب روغن مناسب گیربکس صنعتی
به‌طورکلی انواع روغن صنعتی مناسب برای گیربکس‌ها را به دو دسته معدنی و سینتتیک تقسیم‌بندی می‌کنند. برای بهبود عملکرد و افزایش طول عمر گیربکس بهتر است روغن‌های معدنی را به‌ازای هر 10000 ساعت کارکرد و روغن‌های سینتتیک را به‌ازای هر 20000 ساعت کارکرد گیربکس تعویض نمایید.
اگر گیربکس برای کاربردهای سنگین صنعتی (به‌عنوان‌مثال تحت دما یا رطوبت بالا) کار می‌کند، بهتر است زمان تعویض روغن گیربکس زودتر از ساعات گفته شده انجام شود.
روغن‌های معدنی و سینتتیک به‌هیچ‌عنوان نباید با هم مخلوط شوند. در این موارد پیشنهاد می‌کنیم از روغن‌های ترکیبی استفاده نمایید.
بهتر است در هنگام تعویض روغن گیربکس، آن را کاملاً شستشو دهید.
نوع روغن، حجم آن و نحوه روغن‌کاری گیربکس باید مطابق دستورالعمل شرکت سازنده گیربکس انجام شود.
روغن مناسب گیربکس حلزونی
گیربکس‌های حلزونی به دو نوع گرد و مکعبی تقسیم می‌شوند و هریک نیاز به حجم و نوع خاصی از روغن دارند.

روغن مناسب گیربکس حلزونی

گیربکس‌های حلزونی گرد (VF/MVF)، باید پیش از راه‌اندازی حتماً با میزان کافی از روغن مناسب پر شوند. گیربکس‌های کتابی تا سایز 90، توسط شرکت سازنده روانکاری شده‌اند؛ ولی سایزهای بزرگ‌تر باید پیش از راه‌اندازی با روغن مناسب گیربکس حلزونی پر شوند. انواع گیربکس حلزونی علاوه بر روغن‌کاری پیش از راه‌اندازی، نیاز به تعویض روغن گیربکس به‌صورت دوره‌ای نیز دارند؛ مدت‌زمان کارکرد دستگاه برای تعویض روغن توسط شرکت سازنده اعلام می‌گردد. برند و نوع روغن مناسب گیربکس حلزونی عبارت است از:

برندهای روغن گیربکس حلزونی

برند نام تجاری نوع روغن
BP ENERGOL SG-XP320 روغن سینتتیک
CASTROL ALPHASYN PG320
MOBIL GLYGOYLE 30
ESSO S220
SHELL TIVELA OIL S320
AGIP TELIUM VSF320
KLUBER SYNTHESO D 220 EP
BP ENERGOL GR-XP460 روغن معدنی
ENERGOL GR-XP220
CASTROL ALPHA MAX 460
ALPHA MAX 220
MOBIL MOBILGEAR 634
MOBILGEAR 630
ESSO SPARTAN EP460
SPARTAN EP220
SHELL OMALA OIL460
OMALA OIL220
AGIP BLASIA 460
BLASIA 220
IP MELLANA OIL 460
MELLANA OIL 320
بهران بهران بردبار 150
بهران بردبار 220
عددی که بعد از نام روغن می‌آید، معمولاً نشان‌دهنده ویسکوزیته آن است. روغن‌هایی که ویسکوزیته بالاتری دارند برای کاربردهای سنگین‌تر و روغن‌هایی که ویسکوزیته کمتری دارند برای کاربردهای متوسط استفاده می‌شوند. به‌طورکلی گیربکس‌های حلزونی در شرایط معمول آب‌وهوایی از روغن‌های گیربکس با گرید ویسکوزیته 150 و 220 استفاده می‌کنند. شرکت نفت بهران، از بهترین تولیدکنندگان روغن صنعتی در ایران است؛ روغن گیربکس‌های این شرکت در انواع مختلفی تولید می‌شوند که در جدول زیر مشخصات آن‌ها را مشاهده می‌کنید.

مشخصات فیزیکی-شیمیایی ویسکوزیته در دمای 100 درجه سانتی گراد شاخص ویسکوزیته نقطه اشتعال (درجه سانتی گراد) نقطه ریزش (درجه سانتی گراد) چگالی (کیلوگرم/متر مکعب) (در 15 درجه سانتی گراد)
روش آزمون ASTM
D-445 ASTM
D-2270 ASTM
D-92 ASTM
D-1298 ASTM
D-1298
بهران بردبار 68 68 95 210 24- 880
بهران بردبار 100 100 95 218 21- 885
بهران بردبار 150 150 95 234 18- 890
بهران بردبار 220 220 95 240 15- 895
بهران بردبار 320 320 95 240 12- 895
بهران بردبار 460 460 95 246 9- 900
بهران بردبار 680 680 95 248 9- 902
بهران بردبار 1000 990 95 250 3- 870
علاوه بر این، شرکت‌های ایرانی دیگری مانند ایرانول، پارس و … نیز وجود دارند.

روغن گیربکس بالابر
روغن گیربکس بالابر با نام واسکازین یا روغن دنده نیز شناخته می‌شود و نقش مهمی در عملکرد صحیح بالابرها ایفا می‌کند. روغن گیربکس بالابر با روانکاری چرخ‌دنده‌ها و دیگر اجزای داخلی گیربکس، اصطکاک و سایش را به حداقل رسانده و به خنک‌کاری گیربکس در حین کار کمک می‌کند.
بالابرهای ساختمانی یا مغازه باتوجه‌به حجم بار، از گیربکس حلزونی تیپ VF/N با سایز 62 تا 150 استفاده می‌کنند. به‌طورکلی برای بالابرهای ساختمانی از روغن گیربکس صنعتی با گرید 150 و 220 استفاده می‌شود. روغن گیربکس بالابر باتوجه‌به میزان کارکرد دستگاه و شرایط آب‌وهوایی انتخاب می‌شود. در ادامه برخی از برندهای ایرانی و خارجی روغن گیربکس صنعتی مناسب برای بالابرها را معرفی می‌کنیم.
برندهای ایرانی روغن گیربکس بالابر:

روغن گیربکس بهران
روغن گیربکس پارس
روغن دنده ایرانول
برندهای خارجی روغن گیربکس بالابر:

BP
CASTROL
MOBIL
SHELL
ESSO
IP
مقدار روغن گیربکس بالابر ساختمانی برای هر سایز عبارت است از:

سایز گیربکس بالابر

مقدار روغن بر حسب لیتر

63 0.32
72 0.5
86 0.87
110 1.7
130 2.3
150 3
علاوه بر نوع، گرید ویسکوزیته و حجم روغن گیربکس بالابر، زمان تعویض آن هم اهمیت بالایی در طول عمر و عملکرد بهینه بالابرها دارد. پیشنهاد می‌شود روغن را پس از 500 تا 1000 هزار ساعت کارکرد اولیه گیربکس تخلیه نموده و داخل گیربکس را شست‌وشو دهید؛ سپس مجدداً گیربکس از مقدار کافی روغن پرکرده و در فواصل زمانی مشخص و منظم آن را بررسی نمایید.
اگر از روغن معدنی استفاده می‌کنید، بهتر است پس از 4000 ساعت کارکرد، روغن گیربکس بالابر را تعویض نمایید و اگر از روغن‌های ترکیبی استفاده می‌کنید و گیربکس در شرایط سخت آب‌وهوایی نبوده است، می‌توانید پس از 8000 ساعت کارکرد تعویض روغن کنید.

روغن مناسب گیربکس هلیکال
صنایعی که نیاز به گیربکس‌هایی با گشتاور خروجی بالاتر، عملکرد نرم‌تر و کم‌صدا، لقی استاندارد و طول عمر بالاتر دارند، اقدام به خرید گیربکس هلیکال می‌نمایند. گیربکس‌های هلیکال در 4 نوع اصلی تولید می‌شوند:

گیربکس هلیکال شفت مستقیم
گیربکس بول هلیکال یا پینیون کرانویل
گیربکس هلیکال آویز
گیربکس هلیکال شافت موازی
هریک از انواع گیربکس هلیکال نیاز به روغن دنده خاصی دارند؛ انواع روغن مناسب گیربکس هلیکال عبارت‌اند از:

برندهای روغن گیربکس هلیکال

ویسکوزیته BP MOBIL SHELL TOTAL بهران
220 BP Energol GR-XP 220 Mobil gear 630 Shell Omala 220 Carter EP 220 بهران بردبار 220
BP Enersyn SG-XP 220 Mobil Glygoyle 30 Shell Tivela S 220 Carter SY 220 -
- Mobil SHC 630 Shell Omala HD 220 - -
150 - Mobil SHC 629 Shell Omala HD 150 Carter SH 150 بهران بردبار 150
100 BP Energol GR-XP 100 Mobil gear 627 Shell Omala 100 Carter EP 100 بهران بردبار 100
68-46 - Mobil D.T.E 13M Shell Tellus T 32 Equivis ZS 46 بهران بردبار 68
32 - Mobil SHC 624 - Dacnis SH 32 -
22-15 BP Energol HLP-HM 15 Mobil D.T.E 11M Shell Tellus T 15 Equivis ZS 15 -
برندهای روغن گیربکس ایرانی مانند بهران بردبار، پارس نیسان و ایرانول IG نیز از جمله تولیدکنندگان مطرح روغن گیربکس صنعتی هستند.

روغن مناسب گیربکس خورشیدی
گیربکس‌های خورشیدی مانند تمام گیربکس‌های صنعتی باید قبل از راه‌اندازی با مقدار کافی از روغن مناسب پر شوند؛ اولین مرحله تعویض روغن در گیربکس خورشیدی پس از 100 سال کارکرد و مراحل بعدی پس از 1000 ساعت کارکرد دستگاه خواهد بود. انواع روغن مناسب گیربکس خورشیدی به شرح زیر است:

کلیک کنید

 

نوع روغن BP CASTROL MOBIL SHELL TOTAL بهران
روغن معدنی Energol GR-XP 680 Alpha SP 680 Mobilgear XMP 680 Omala 680 Carter EP 680
Energol GR-XP 460 Alpha SP 460 Mobilgear XMP 460 Omala 460 Carter EP 460 بهران بردبار 460
Energol GR-XP 320 Alpha SP 320 Mobilgear XMP 320 Omala 320 Carter EP 320 بهران بردبار 320
Energol GR-XP 220 Alpha SP 220 Mobilgear XMP 220 Omala 220 Carter EP 220 بهران بردبار 220
Energol GR-XP 150 Alpha SP 150 Mobilgear XMP 150 Omala 150 Carter EP 150 بهران بردبار 150
Energol GR-XP 100 Alpha SP 100 Mobilgear XMP 100 Omala 100 Carter EP 100 بهران بردبار 100
روغن سینتتیک Energsyn SG-XP 680 - Mobil Glygoyle 680 Tivela S 680 Carter SY 680
Energsyn SG-XP 460 Alphasyn PG 460 Mobil Glygoyle 460 Tivela S 460 Carter SY 460
Energsyn SG-XP 320 Alphasyn PG 320 Mobil Glygoyle 320 Tivela S 320 Carter SY 320
Energsyn SG-XP 220 Alphasyn PG 220 Mobil Glygoyle 220 Tivela S 220 Carter SY 220
Energsyn SG-XP 150 Alphasyn PG 150 Mobil Glygoyle 150 Tivela S 150 Carter SY 150
- - Mobil Glygoyle 100 - -
- - Mobil SHC Gear 680 - Carter SH 680
Energsyn EP-XF 460 Alphasyn T 460 Mobil SHC Gear 460 Omala HD 460 Carter SH 460
Energsyn EP-XF 320 Alphasyn T 320 Mobil SHC Gear 320 Omala HD 320 Carter SH 320
Energsyn EP-XF 220 Alphasyn T 220 Mobil SHC Gear 220 Omala HD 220 Carter SH 220
Energsyn EP-XF 150 Alphasyn T 150 - Omala HD 150 Carter SH 150
- - - - -
جدول حجم روغن گیربکس صنعتی
پس از انتخاب روغن مناسب گیربکس صنعتی، باید حجم روغن موردنیاز هر گیربکس را نیز مشخص کنید. معمولاً شرکت‌های سازنده حجم روغن موردنیاز گیربکس را در کاتالوگ بیان می‌کنند؛ البته این مقدار حدودی بوده و باید باتوجه‌به درپوشی که برای بررسی وضعیت روغن روی اکثر گیربکس‌ها قرار دارد، مقدار روغن را مشاهده کنید.

علاوه بر این موقعیت و وضعیت نصب گیربکس نیز بر مقدار روغن موردنیاز آن اثرگذار است. در ادامه جداول مربوط به حجم روغن انواع گیربکس صنعتی را برای موقعیت‌های نصب مختلف مشاهده خواهید کرد. در همین راستا پیشنهاد می‌کنیم مقاله روش‌های روغن‌کاری گیربکس صنعتی را نیز مطالعه فرمایید.

جدول حجم روغن گیربکس حلزونی
1) جدول حجم روغن گیربکس حلزونی گرد (VF/MVF)

نحوه نصب گیربکس حلزونی گرد

تیپ گیربکس (نحوه نصب) (A) مقدار روغن سینتتیک مصرفی (لیتر) (B) مقدار روغن معدنی مصرفی (لیتر)
VF30 VF44 VF49 VF63 VF72 VF86 VF110 VF130 VF150 VF185 VF210 VF250
N 0.045 0.075 0.120 0.320 0.50 0.870 1.7 2.3 3 5 7.5 10.5
A-V 2.8
(PAM 2.4) 3.9
(PAM 3) 4.5
(PAM 4.3) 9.6
(PAM 7.8) 15
(PAM 11) 28.4
(PAM 22.6)
FR-FC-FA-F-P 2.4 3 4.3 7.8 11 22.6
جدول حجم روغن گیربکس مکعبی
1) وضعیت نصب گیربکس کتابی

(A) مقدار روغن سینتتیک مصرفی (لیتر) (B) مقدار روغن معدنی مصرفی (لیتر)
سایز گیربکس 025 030 040 050 063 075 090 105 110 130 150
B3 0.02 0.04 0.08 0.15 0.3 0.55 1 1.6 3 4.5 7
B8 2.2 3.3 5.1
B6-B7 2.5 3.5 5.4
V5 3 4.5 7
V6 2.2 3.3 5.1
جدول حجم روغن گیربکس هلیکال
1) جدول حجم روغن گیربکس هلیکال شافت مستقیم طرح VEM

گیربکس هلیکال شفت مستقیم طرح وم

تیپ گیربکس ZG0 ZG1 ZG2 ZG3 ZG4 ZG5 ZG6 ZG7
G110 0.33 0.50 0.65 1.25 3.3 5.8 11.0 24.0
G120 0.68 1.15 1.65 3.5 8.0 14.0 26.0 55.0
G130 0.36 0.55 1.05 2.0 3.7 7.0 13.5 24.0
G140 0.55 0.75 1.45 2.8 5.0 10.2 20.0 36.5
G150 0.28 0.32 0.38 0.7 2.5 4.0 8.0 16.0
G160 0.28 0.32 0.38 0.7 2.5 4.0 8.0 16.0
G310 0.22 0.26 0.65 1.1 2.9 5.2 9.0 19.5
G320 0.6 0.95 1.8 3.3 7.5 13.8 25.5 48.8
G330 0.36 0.51 1.05 2.0 3.5 7.4 13.0 27.5
G340 0.47 0.7 1.5 2.55 5.0 10.2 19.5 37.0
G350 0.22 0.24 0.5 0.6 2.35 3.8 6.6 15.5
G360 0.22 0.24 0.5 0.6 2.35 3.8 6.6 15.5
جدول حجم روغن گیربکس هلیکال شافت مستقیم طرح SEW
گیربکس هلیکال شفت مستقیم طرح sew

تیپ گیربکس M1 M2 M3 M4 M5 M6
R07 0.12 0.20 0.20 0.20 0.20 0.20
R17 0.25 0.55 0.35 0.55 0.35 0.40
R27 0.25/0.40 0.70 0.50 0.70 0.50 0.50
R37 0.30/0.95 0.85 0.95 1.05 0.75 0.95
R47 0.70/1.50 1.60 1.50 1.65 1.50 1.50
R57 0.80/1.70 1.90 1.70 2.10 1.70 1.70
R67 1.10/2.30 2.60/3.50 2.80 3.20 1.80 2.00
R77 1.20/3.00 3.80/4.10 3.60 4.10 2.50 3.40
R87 2.30/6.0 6.7/ 8.2 7.2 7.7 6.3 6.5
R97 4.60/9.8 11.7/14.0 11.7 13.4 11.3 11.7
R107 6.0/13.7 16.3 16.9 19.2 13.2 15.9
R137 10.0/25.0 28.0 29.5 31.5 25.0 25.0
R147 15.4/40.0 46.5 48.0 52.0 39.5 41.0
R167 27.0/70.0 82.0 78.0 88.0 66.0 69.0
برای برخی از سایزها و حالت‌های نصب 2 عدد برای میزان روغن نوشته شده است؛ عدد بزرگ‌تر برای گیربکس‌های چند استیج است.

جدول حجم روغن گیربکس هلیکال آویز
وضعیت نصب گیربکس هلیکال آویز

تیپ گیربکس M1 M2 M3 M4 M5 M6
F27 0.60 0.80 0.65 0.70 0.60 0.60
F37 0.95 1.25 0.70 1.25 1.00 1.10
F47 1.50 1.80 1.10 1.90 1.50 1.70
F57 2.60 3.50 2.10 3.50 2.80 2.90
F67 2.70 3.80 1.90 3.80 2.90 3.20
F77 5.9 7.3 4.30 8.0 6.0 6.3
F87 10.8 13.0 7.7 13.8 10.8 11.0
F97 18.5 22.5 12.6 25.2 18.5 20.0
F107 24.5 32.0 19.5 37.5 27.0 27.0
F127 40.5 54.5 34.0 61.0 46.3 47.0
F157 69.0 104.0 63.0 105.0 86.0 78.0
جدول حجم روغن گیربکس بول هلیکال
تیپ گیربکس M1 M2 M3 M4 M5 M6
K37 0.50 1.00 1.00 1.25 0.95 0.95
K47 0.80 1.30 1.50 2.00 1.60 1.60
K57 1.20 2.30 2.50 2.80 2.60 2.40
K67 1.10 2.40 2.60 3.45 2.60 2.60
K77 2.20 4.10 4.40 5.8 4.20 4.40
K87 3.70 8.0 8.7 10.9 8.0 8.0
K97 7.0 14.0 15.7 20.0 15.7 15.5
K107 10.0 21.0 25.5 33.5 24.0 24.0
K127 21.0 41.5 44.0 54.0 40.0 41.0
K157 31.0 62.0 65.0 90.0 58.0 62.0
K167 33.0 95.0 105.0 123.0 85.0 84.0
K187 53.0 152.0 167.0 200 143.0 143.0
حجم روغن گیربکس خورشیدی
همان‌طور که قبلاً اشاره شد، نوع روغن، ویسکوزیته و حجم روغن موردنیاز برای هر تیپ گیربکس خورشیدی روی برگ گارانتی یا دفترچه همراه محصول درج می‌شود.

نتیجه‌گیری

حجم و نوع روغن گیربکس گفته شده در این مقاله برای اکثر برندها یکسان است؛ بااین‌حال گیربکس‌های برخی از شرکت‌ها مانند ایلماز ترکیه به دلیل طراحی خاص خود نیاز به مقادیر متفاوتی روغن دارند. پیشنهاد می‌کنیم برای اطلاع از میزان دقیق روغن گیربکس به کاتالوگ هر محصول مراجعه نمایید؛ همچنین می‌توانید از طریق شماره‌تلفن 02191304300 با کارشناسان کالا صنعتی در ارتباط باشید و از مشاوره تخصصی رایگان این مجموعه بهره‌مند شوید.



:: بازدید از این مطلب : 63
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 مرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس کتابی یک گیربکس حلزونی مکعبی است و ساختار داخلی آن مشابه گیربکس حلزونی سری VF یا MVF است. تفاوت اصلی گیربکس کتابی یا مکعبی با گیربکس حلزونی قدیمی در طراحی پوسته آن است.

انواع سایز گیربکس کتابی
گیربکس کتابی یا مکعبی در سایزهای 30، 40، 50، 63، 75، 90، 110، 130 با نسبت تبدیل 7.5 تا 100 تولید می گردد. باید توجه داشت که سایزهای ذکر شده برای گیربکس کتابی ممکن است با توجه به تولید کننده دارای مقداری تفاوت باشد. مثلا گیربکس صنعتی سری EN شرکت ایلماز ترکیه در سایز 80 و 125 تولید می شود.

گیربکس کتابی

انتخاب گیربکس کتابی یا مکعبی
برای انتخاب گیربکس کتابی یا مکعبی مناسب نیاز به آشنایی نسبی با ابعاد و اعداد و ارقام استاندارد مربوطه احساس می شود. به این ترتیب پیشنهاد می شود که مراحل زیر را به ترتیب طی کرده و در نهایت گیربکس کتابی مناسب انتخاب شود.

1- مشخص نمودن توان ورودی گیربکس کتابی
اولین قدم برای مسیر انتخاب گیربکس کتابی، تعیین توان ورودی گیربکس است. اهمیت این موضوع به این خاطر است که الکتروموتور ها با توان ها و دورهای متفاوت دارای فریم ها و سایز شافت متفاوتی است. در جدول زیر توان الکتروموتور به همراه مشخصه های استاندارد قطر شافت و سایز فریم در دورهای مختلف آورده شده است:

توان موتور/ دور موتور 750 rpm 1000 rpm 1500 rpm 3000 rpm
HP KW قطر شافت سایز فریم قطر شافت سایز فریم قطر شافت سایز فریم قطر شافت سایز فریم
0.08 0.06 - - - - 9 56 - -
0.12 0.09 - - - - 9 56 9 56
0.16 0.12 - - - - 11 63 9 56
0.25 0.18 - - - - 11 63 11 63
0.33 0.25 - - - - 14 71 11 63
0.5 0.37 - - 19 80 14 71 14 71
0.75 0.55 - - 19 80 19 80 14 71
1 0.75 28 100 24 90 19 80 19 80
1.5 1.1 28 100 24 90 24 90 19 80
2 1.5 28 112 28 100 24 90 24 90
3 2.2 38 132 28 112 28 100 24 90
4 3 38 132 38 132 28 100 28 100
5.5 4 42 160 38 132 28 112 28 112
7.5 5.5 42 160 38 132 38 132 38 132
10 7.5 42 160 42 160 38 132 38 132
15 11 - - 42 160 42 160 42 160
20 15 - - - - 42 160 42 160
25 18.5 - - - - - - 42 160
2- انتخاب قطر شافت ورودی گیربکس کتابی
پس از مشخص شدن توان مورد نیاز، با توجه به سایز فریم و قطر شافت الکتروموتور مربوطه، ممکن است چند گزینه برای انتخاب وجود داشته باشد. به این ترتیب که قطر شافت ورودی گیربکس (قطر شافت خروجی الکتروموتور) را مد نظر قرار داده و با عنایت به جدول ذیل سایز های گیربکس مناسب با توجه به ورودی گیربکس مشخص می شوند.

سایز / قطر شافت ورودی (mm)

9 11 14 19 24 28 38
30 * *
40 * *
50 * *
63 * *
75 * *
90 * *
110 * *
130 * *
3- انتخاب قطر شافت خروجی گیربکس کتابی
از بین گزینه های انتخابی در مرحله قبل، حالا باید با توجه به قطر شافت خروجی گیربکس، بهترین سایز را برای کاربرد مورد نظر انتخاب کرد.

سایز قطر شافت خروجی (mm)
30 14
40 18
50 25
63 25
75 28
90 35
110 42
130 45
توجه: برندهای مختلف ممکن است دارای تنوع بیشتری در قطرهای مختلف شافت ورودی داشته باشند. به عنوان مثال گیربکس کتابی ایلماز سری EN سایز 63 با قطر شافت ورودی 14، 19 و 24 میلی متر تولید می شود. به این ترتیب پیشنهاد می شود برای مشاهده مشخصات فنی کامل و دقیق به کاتالوگ شرکت تولیدکننده مورد نظر مراجعه کرد. اگر چند سایز مختلف قابل انتخاب باشد، کدام مناسب تر است؟ در چنین شرایطی توجه به سرویس فاکتور گیربکس اهمیت پیدا می کند.

4- انتخاب سرویس فاکتور مناسب
در ابتدا با توجه به جدول (1) بر اساس نوع بارگذاری و ضریب شتاب، کلاس بارگذاری را انتخاب کرده سپس در جدول (2) با در نظر گرفتن ساعت کاری و تعداد استارت (در هر ساعت) سرویس فاکتور را انتخاب کرده و با توجه به جدول (3) باید سرویس فاکتور در یک ضریب بر اساس دمای کاری ضرب شود تا به عدد نهایی حداقل سرویس فاکتور مورد نیاز دست پیدا کرد.

کلاس نوع بارگذاری محدوده ضریب شتاب
A یکنواخت <0.3
B شوک متوسط <3
C شوک سنگین <10
جدول (1)

جدول ساعت کاری و تعداد استارت

جدول (2)

محدوده دمای محیطی (C) 30-20 50-40 60-50 >60
ضریب سرویس فاکتور 1.1 یا 1.2 1.3 یا 1.4 1.5 یا 1.6 هماهنگی با سازنده
جدول (3)

به این ترتیب با مراجعه به کاتالوگ محصول و مقایسه سرویس فاکتور مورد نظر با سرویس فاکتور قید شده در کاتالوگ می توان بهترین گیربکس کتابی را انتخاب نمود. توصیه می شود گیربکسی انتخاب شود که سرویس فاکتور بالاتری نسبت به حداقل مورد نیاز داشته باشد.

5- انتخاب نوع ورودی و خروجی گیربکس کتابی
هر گیربکس کتابی در ورودی و خروجی خود می تواند شرایط مختلفی را داشته باشد.

ورودی گیربکس کتابی می تواند هالوشافت یا سالید شافت در دو حالت فلنج بزرگ (B5) و فلنج کوچک (نیم فلنج B14) باشد که بسته به شرایط فنی کارکرد انتخاب می شود.
خروجی گیربکس کتابی در چند حالت هالوشافت بدون فلنج، با فلنج پایه بلند و با فلنج پایه کوتاه وجود دارد.
بنابراین آخرین مرحله مربوط به مشخصات فنی گیربکس کتابی، بعد از انتخاب سایز، انتخاب نوع ورودی و خروجی آن است.
6- انتخاب نسبت تبدیل مورد نظر (i)
گیربکس کتابی یا مکعبی با نسبت تبدیل دور ورودی به خروجی 1:7.5 تا 1:100 در تمامی تیپ ها موجود است. نکته قابل توجه این است که برای نیل به نسبت تبدیل های بالاتر از 100 باید از گیربکس مرکب (ترکیب دو گیربکس کتابی با سایز متفاوت) استفاده کرد. به این ترتیب نسبت تبدیل نهایی حاصلضرب نسبت تبدیل هر گیربکس خواهد بود.

گیربکس مرکب

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3/1841/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C

7- انتخاب برند مناسب گیربکس کتابی
با انجام دادن مراحل فوق و مشخص نمودن سایز مناسب گیربکس کتابی، حالا نوبت انتخاب برند مناسب است. انتخاب برند همیشه به عنوان یکی از عوامل سردرگمی برای خرید می باشد به خصوص این که در حال حاضر برندها و تولیدکنندگان داخلی و خارجی زیادی وجود دارد و کیفیت آن ها نیز قابل رقابت با یکدیگر است.

گیربکس کتابی خارجی
نمونه های اروپایی مثل بونفیلیولی BONFIGLIOLI ایتالیا جزو مرغوب ترین و گران ترین گیربکس های کتابی موجود در بازار ایران است.

گیربکس کتابی بونفیلیولی

واحدهای تولیدی کشور ترکیه مثل شرکت YILMAZ ایلماز و OZDEMIR ازدمیر و PGR از بهترین تولیدکنندگان گیربکس کتابی هستند و محصولات با کیفیت بالایی روانه بازار کرده اند. گیربکس کتابی چینی نیز که بیشتر با نام NMRV شناخته می شود، در بازار ایران مصرف بسیار زیادی دارد و نسبت به نمونه های تولید اروپا از قیمت کمتری برخوردار است.

گیربکس کتابی چینی NMRV

گیربکس کتابی ایرانی
در ایران نیز به واسطه وجود شرکت های با سابقه تولیدکننده گیربکس، محصولات با کیفیت و قاعدتا قیمت مناسب تر نسبت به گیربکس های کتابی خارجی تولید و عرضه می گردد. شاخص ترین تولیدکنندگان گیربکس کتابی در ایران، شرکت های سهند دور (سهند گیربکس) اصفهان و شاکرین گیربکس اصفهان است. مجموعه کالا صنعتی طیف وسیعی از برند های مختلف گیربکس کتابی و سایر انواع گیربکس را پوشش می دهد و همواره آماده ارائه خدمات مشاوره فنی، انتخاب و خرید گیربکس مناسب برای مشتریان گرامی می باشد.

 



:: بازدید از این مطلب : 66
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 29 تير 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

درایو ال اس جزو برندهای برجسته در میان برندهای حال حاضر است.کنترل دور یا کنترل سرعت الکتروموتور توسط درایو ال اس ، یکی از روش های راه اندازی موتور است که به راحتی قابل انجام است. لازم به ذکر است چنانچه نصب و راه اندازی درایو ال اس برای موتور و تنظیمات پارامترهای آن به درستی انجام نشود، ویژگی های درایو ال اس و کاربردهای آن نمایان نخوهد شد. در مقاله قبلی به چهار مدل از اینورتر های مربوط به درایو ال اس اشاره نمودیم، در این مقاله دنباله توضیحات تخصصی مربوط به درایو ال اس را ادامه می دهیم.

انواع درایو LS
درایو ال اس LS DRIVE - IP5A
درایو ال اس IP5A اینورتریست اختصاصی برای فن و پمپ در مصارف و صنایع مختلف، هر خواسته‌ای که در زمینه فن ها و پمپ داشته باشیم به طور کامل می توان در اینورتر IP5A جستجو کرد اگر بخواهیم اینورتر IP5A را با درایو دلتا(DELTA) مقایسه نماییم می‌توان گفت اینورتر دلتا CP2000 عینا مشابه درایو ال اس IP5A است و تقریباً یکسان هستند.

نکته: سری IP5A تنها در کلاس سه فاز تولید شده است البته در دو سطح ولتاژی ۲۲۰ ولت و ۳۸۰ ولت، توجه به این موضوع در زمان نصب و راه اندازی خیلی اهمیت دارد، چراکه عدم توجه به این نکته باعث آسیب دیدن اینورتر خواهد شد.

بازه توان درایو ال اس IP5A
بازه توان درایو ال اس IP5A از 5.5 کیلووات تا ۳۰ کیلو وات و همچنین نوع 380 ولت آن از 5.5 کیلو وات تا ۴۵۰ کیلو وات وجود دارد که این بازه و رنج توانی بسیار عالیست پارامترهای تنظیمی مختلفی دارد که جهت استفاده برای فن و پمپ فوق العاده خواهد بود.

به طور مثال برای سیستم های کشاورزی و انواع پمپ خیلی خوب پاسخ می‌دهد همچنین برای استفاده در سیستم های گرمایشی و سرمایشی و انواع دمنده ها و سیستم های HVAC کاربردهای کاملا مناسبی دارد. از قابلیت های دیگر اینورتر IP5A پشتیبانی از شبکه‌های مختلف است، شبکه CAN OPEN شبکه MODBUS ، DEVICE NET شبکه هایی هستند که IP5A از آنها پشتیبانی می کند. نرم افزار DRIVE VIEW برنامه ایست که از طریق آن می توان با IP5A ارتباط برقرار نمود.

درایو ال اس LS DRIVE - H100
درایو ال اس مدل H100 در واقع نوع پیشرفته مدل IP5A است. به عبارت دیگر کمپانی ال اس بعد از گذشت مدتی از تولید IP5A جهت ارتقاء پارامترها ، مدل H100 را ارائه نمود و به همین جهت درایو ال اس H100 اینورتریست مختص HVAC. درایو H100 از قوانین پیچیده افینیتی پشتیبانی می کند. بهره وری انرژی در H100 بسیار بالاست. مصرف برق را تا سطح ۴۰ درصد می‌تواند کاهش دهد که خیلی عالی است. درایو ال اس H100 در کلاس سه فاز هر دو سطح ولتاژی 220 ولت و 380 ولت را دارد. نکته: لازم به ذکر است که سری H100 با سطح ولتاژ ۳۸۰ ولت قابلیت اعمال ولتاژ 460 ولت را نیز دارد.

اینورتر ال اس

رنج توان درایو ال اس H100 در سطح ولتاژ 220 ولت از یک اسب تا ۲۵ اسب و در سطح ولتاژ ۳۸۰ ولت از یک اسب تا ۱۲۰ اسب را شامل می شود. نکته قابل توجه اینکه چنانچه توان بالاتر مورد نیاز باشد باید مدل IP5A را انتخاب نمود لازم به ذکر است که مدل IP5A تا رنج ۴۵۰ کیلووات را در بر دارد.

قابلیت های درایو ال اس مدل H100
اینورتر اختصاصیHVAC – قابل استفاده برای پمپ ها – قابلیت جبران افت فشار – دارای پارامتر تمیزکاری پمپ – پارامتر تنظیم فشار جهت جلوگیری از ترکیدگی لوله ها – دارای مد کنترلی Sleep Wake Up. به معنای واقعی کلمه اینورتری فوق العاده و عالی جهت استفاده در مصارف فن ها و پمپ ها.

درایو ال اس LS Drive - IS7
درایو ال اس IS7 برای کاربردهای سنگین و عمومی تولید شده است و قابلیت‌های ویژه‌ای در کارهای تخصصی دارد. به همین جهت برای هر دو گشتاور ثابت و متغیر می توان از آن استفاده نمود. لازم به ذکر است که اینورتر IS7 تمامی پارامترهای مربوط به فن و پمپ و جرثقیل را دارد. وجه تمایز درایو ال اس IS7 نسبت به دیگر مدل‌های LS گستردگی رنج توان آن است.

بازه توان درایو IS7
بازه توان IS7 در سطح ولتاژ ۲۲۰ ولت از یک اسب تا صد اسب است. البته با رعایت کامل اصول حفاظتی به سه فاز 220 ولت برق تکفاز نیز میتوان متصل نمود ( بدون آنکه اینورتر خطای کمبود ولتاژ بدهد)، هر چند با این کار بهره وری به اندازه یک سوم کم خواهد شد، اما در نوع خود فوق العاده است. بازه توان درایو ال اس IS7 در سطح ولتاژی سه فاز از ۷۵ صدم کیلو وات تا ۳۷۵ کیلووات است. انواع مدهای کنترلی مختلف را دارد شبکه های Can Open ،ModBus ،DeviceNet ،Profibus ،ProfibusDP شبکه هایی هستند که توسط درایو ال اس IS7 پشتیبانی میشوند.

درایو ال اس LS Drive – IG5A

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/449/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%88-%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B3


درایو ال اس IG5A نوع پیشرفته و جدید سری IG5 است و برای کاربردهای عمومی است. دارای چهار دسته پارامتر اصلی است. پارامترهای سطح پیشرفته مثل PID کنترل را دارد. برای پمپ ها می توان از سری IG5A استفاده نموده و همچنین برای بارهای گشتاور عمومی و باورهای گشتاور ثابت مثل جرثقیل ها می توان از آن استفاده کرد.

نکته : مدلی جدیدتر از IG5A به نام S100 مدتی است که به بازار ارائه شده است، اما به جهت کاربرپسند بودن سری IG5A کماکان این مدل به قوت خود باقی است.

درایو ال اس IG5A تکفاز و سه فاز
درایو ال اس IG5A در دو کلاس تکفاز و سه فاز ارائه شده است. رنج توان سری تکفاز از ۴۰۰ وات تا ۱۵۰۰ وات و نوع سه فاز آن از ۴۰۰ وات تا ۲۲ کیلووات در هر دو سطح 220 ولت و 380 ولت وجود دارد. اینورتر IG5A دارای مدهای کنترلی مختلف است، فرکانس خروجی آن تا ۴۰۰ هرتز بوده و لذا قابلیت راه اندازی موتورهای اسپیندل را نیز دارد.

درایو ال اس LS Drive – IV5
سری IV5 اینورتری اختصاصی در زمینه کنترل برداری است که قابلیت امکان محاسبه بار و اینرسی و جبران افت بار را دارد به عنوان مثل جهت نصب و راه اندازی و کنترل سرعت در آسانسور جزو یکی از بهترین گزینه هاست. دارای دو سطح ولتاژ سه فاز ۲۲۰ ولت و 380 ولت است. سه فاز 220 ولت آن از توان 3 اسب تا 50 اسب و نوع سه فاز آن از 2.2 کیلووات تا 800 کیلووات میباشد.

نکته: درایو ال اس IV5 تغذیه DC نیز دارد، البته بسیار کمیاب است و در بازه توانی پنج و نیم کیلو وات تا ۵۰۰ کیلووات موجود است. قابلیت اتصال کارت اینکدر و کارت سنکرون سازی در سری IV5 وجود دارد و دارای مد کنترل مکان و سرعت می باشد. شبکه های Device Net و پروفیباس را ساپورت میکند. این درایو مختص آسانسور و بارهای سنگین است، کنترل دور و کنترل سرعت توسط درایو ال اس IV5 فوق العاده عالی است.

جمع بندی

درایوهای AC جهت کنترل سرعت الکتروموتور سه فاز در بازار بی شمارند ، که در میان آنها درایوهای با کیفیت نیز کم نیستند. یکی از این درایوها درایو ال اس است. درایو ال اس یکی از درایوهای مطمئن در میان دیگر اینورتر هاست. نصب و راه اندازی موتور های سه فاز با استفاده از درایو ال اس همواره کیفیت و کمیت را به دنبال خواهد داشت. با توجه به آنکه درایو ال اس در تمامی قدرت ها تولید شده است، میتوان گفت که درایو ال اس یکی از انتخاب های عالی در میان همه اینورتر هاست.



:: بازدید از این مطلب : 58
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 تير 1403 | نظرات ()